Gjiri i Lalzit Durres,

Gjiri i Lalzit

Overview

ID: #529
Price: € 50,318
Type: Apartament
Contract: Shitje
Location: Gjiri i Lalzit
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 41m2
Rating:

About Property

Shiten Apartamente ne Gjirin e Lalzit, Shqiperi

Apartamente dhe Vila per shitje ne Gjirin e Lalzit. Lalzit Bay Resort & Spa është një Resort luksoz në bregdetin Adriatik të Shqipërisë. Fshati Turistik do të ketë një Hotel të mirënjohur ndërkombëtar, shërbime premium për kohën e lirë dhe specifikime të larta të vilave dhe apartamenteve.

Shërbimet Eksluzive

Lalzit Bay Resort do të ofrojë një gamë të gjërë shërbimesh ku përfshihen:

Bare në Plazh, restorante, bar-kafe
Pishina
Restorante dhe Boutique
Spa dhe qëndra Wellness
Aktivitete familjare dhe crèche
Limuzinë nga aeroporti dhe linjë autobuzi për në rezort
Gjithashtu do të ketë një zyrë menaxhimi për shërbimet e shitjeve dhe qeradhënieve
Rezorti do të menaxhohet nga një kompani menaxhuese e mirënjohur.

General amenities

 • Ashensor
 • Ballkon
 • Cable TV
 • Frigorifer
 • Internet
 • Kondicioner
 • Pamje Deti
 • Parket
 • Parkim
 • Pishine
 • Sistem Ngrohje
 • Tarrace